Filtrera & anpassa

Viner från Weingut Beurer

Jochen Beurer tillhör en av de mest dynamiska vinmakare vi mött. Han var ursprunligen fokuserad på att bli BMX-världsmästare men 1997 lade han den idén åt sidan för att fokusera att göra vin i Kernen Stetten i Wrtemberg. Att det blev just där är inte ...

Läs mer om Weingut Beurer
Dölj atlas

Mer om viner från Weingut Beurer

Jochen Beurer tillhör en av de mest dynamiska vinmakare vi mött. Han var ursprunligen fokuserad på att bli BMX-världsmästare men 1997 lade han den idén åt sidan för att fokusera att göra vin i Kernen Stetten i Würtemberg. Att det blev just där är inte så konstigt eftersom Jochens pappa satt i styrelsen för det lokala kooperativet. Jochen valde dock att gå sin egen väg med egna vingårdar. 2003 började han jobba ekologiskt med sina 10 hektar ohc sedan 2008 jobbar Weingut Beurer helt biodynamiskt. Filosofin är enkel - minimal intevention - Kontrolliertes Nichtstun - som han säger med spontanjäsning med ambient jäst och fullt fokuis på olika terroirer och jordmåner. Och vinerna spänner över ett vitt fält från de oprecisa och klassiska till de lite mer galna och alltid med en otroligt fin frukt och fräschör i smaken. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du