Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ranch 32 Pinot Noir  2017

Vad tyckte du?

Scheid Family Wines Ranch 32 Pinot Noir 2017

USA, Monterey County, 750 ml, 13%

Ny årgång av publikfavoriten Ranch 32 2017 från Scheid Family Wines. Druvorna till det här vinet hämtas från det relativt svala Montrey County vilket är orsaken till fräschören i vinet - en kalifornisk pinot noir som är allt annat tung och svulstig. Vinet görs med burgundiska metoder: handskörd, öpp ···

Styckvis

159:-

/flaska
Låda (12 st)

159:-

/flaska, totalt 1 908:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Smaknotering

Klassisk doft av röda bär, mineral (järn) och skog. Smaken är slank och fräsch med nervig pinot-frukt. Här möts vi av en frisk röd frukt (hallon och jordgubbar) som kombineras med mineraltoner, lite ek och umami.  

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/53451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ny årgång av publikfavoriten Ranch 32 2017 från Scheid Family Wines. Druvorna till det här vinet hämtas från det relativt svala Montrey County vilket är orsaken till fräschören i vinet - en kalifornisk pinot noir som är allt annat tung och svulstig. Vinet görs med burgundiska metoder: handskörd, öppna jäskar med manuell "punch-down" av skal- och jästrester samt 8 månaders lagring på franska ekfat. 

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du