Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wente Vineyards Southern Hills Cabernet Sauvignon 2016

Wente Vineyards Southern Hills Cabernet Sauvignon 2016

USA, Kalifornien, 750 ml, 14%

Från den kanske bästa årgången i Kalifornien på över 20 år! Wente Vineyards har gjort vin i Kalifornien i fem generationer sedan 1883. Det här.är deras "Estate Grown Southern Hills" som de gör från egna druvor som växer på de södra kullarna i Livermore Valley. Vinet gör på mestadels cabernet sauvign ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Cabernet Sauvignon

Smaknotering

Nyanserad, fruktig doft med karaktär av svarta vinbär, choklad, mörka körsbär, plommon och vanilj. Smaken är mycket fruktig med tydliga inslag av svarta vinbär, plommon, choklad, mocka, fat och vanilj.

Drickes
2020-2025
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Från den kanske bästa årgången i Kalifornien på över 20 år! Wente Vineyards har gjort vin i Kalifornien i fem generationer sedan 1883. Det här.är deras "Estate Grown Southern Hills" som de gör från egna druvor som växer på de södra kullarna i Livermore Valley. Vinet gör på mestadels cabernet sauvignon (77 procent) med en liten del petite sirah, merlot, petit verdot och malbec. Cabernet-rankorna kommer från kloner som är direkt besläktade med de berömda plantor som Charles Wetmore tog med sig från Bordeaux på 1800-talet. Druvorna vinifierades var för sig i rostfria ståltankar för att sedan blandas och lagras i 16 månader på mestadels ekfat och rostfritt stål. Drick till fläsk, nöt eller lammkött.

Producenten

Wente Vineyards grundades 1883 och är den vingård i USA som längst har kontinuerligt drivits av en och samma familj.

Genom att blanda traditionella och innovativa metoder för vinframställning producerar familjen viner från sina egendomar i Livermore Valley och Arroyo Seco i Monterey.

https://wentevineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du