Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Grayson Cellars Chardonnay LOT 11 2017

Grayson Cellars Chardonnay LOT 11 2017

USA, Kalifornien, 750 ml, 13,5%

Familjen O´Connell, ägare av Grayson Cellars filosofi är att konsumenterna förtjänar ett hantverksmässigt producerande kaliforniska viner till vardagsmässiga priser.   Detta fatlagrade (franska) vin består till 100% chardonnay och är producerat av druvor som köpts upp av olika odlare runt om i reg ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Fruktiga toner av gula äpplen, ananas, aprikos och vanilj i doften. Smaken är fyllig med generöst frukt men elegant med tydliga aromer av ananas, aprikos, sommaräpplen men en pigg eftersmak med nyanser av äppelpaj och vanilj.

Drickes
2020-2023
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
12-14ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Krämiga pastarätter, kycklingsallad och grillad/stekt fisk.

Vinet

Familjen O´Connell, ägare av Grayson Cellars filosofi är att konsumenterna förtjänar ett hantverksmässigt producerande kaliforniska viner till vardagsmässiga priser.

 

Detta fatlagrade (franska) vin består till 100% chardonnay och är producerat av druvor som köpts upp av olika odlare runt om i regionen vilket gör att man varje år kan säkra upp kvaliteten genom att endast välja ut de druvor som man vill ha.

 

Grayson Cellars portfölj av mycket prisvärda viner består utöver chardonnay  av pinot Noir, zinfandel, merlot och cabernet sauvignon. 

 

Samtliga viner produceras sedan på deras anläggning i Napa. Viner som inte bara är eleganta, välbalanserad och trevlig att dricka, utan de överträffar även många viner till det dubbelt priset.

 

Samtliga viner är noggrant skapade av Larry Levin, en av de mest erfarna vinproducenterna i Napa Valley.

Efter sjutton år på Dry Creek Vineyard gjorde han en vinmakarturné i Nya Zeeland, Chile och Australien.

På senare tid var Larry satt sitt sigill på viner från bl.a. Robert Mondavi, Ravenswood, Quintessa och Ruffino. Larry fungerar även som konsult för vingårdar i Stags Leap och Oakville-distrikten i Napa och Sonoma.

Producenten

Grayson Cellars grundades 2003 av Mike och Kathleen O´Connell och driver den idag tillsammans med sina två söner.

www.graysoncellars.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du