Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
GlenWood VS Chardonnay 2019

GlenWood VS Chardonnay 2019

Sydafrika, Franschhoek, 750 ml, 14%

GlenWood Vignerons Selection Chardonnay är ett balanserat vin med mycket frukt i en härligt krämig stil. Vinet är tillverkat av druvor från vingårdar i Franschhoek. Druvor pressades som hela klasar och juicen lämnades två dagar för att sätta sig innan de flyttades till fat för jäsning. Jäsningen ske ···

Styckvis

149:-

/flaska
Låda (6 st)

149:-

/flaska, totalt 894:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Kyckling och kalkon
  • Anka
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Vegetariskt och sallader
  • Milda ostar
Årgång

2019

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Stor, frisk doft med aromer av vita blommor, stenfrukt, gula äpplen, citron. Smaken är torr med fin fräschör och en lång eftersmak.

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

GlenWood Vignerons Selection Chardonnay är ett balanserat vin med mycket frukt i en härligt krämig stil. Vinet är tillverkat av druvor från vingårdar i Franschhoek. Druvor pressades som hela klasar och juicen lämnades två dagar för att sätta sig innan de flyttades till fat för jäsning. Jäsningen sker med 100% vildjäst under en period på tre veckor. Det färdigjästa vinet fick sedan mogna på på jästfällningen i helt nya och tvååriga små franska ekfat i 11 månader. .

Producenten

GlenWood är en boutique-vingård som ligger nära Franschhoek som ägas av Alastair Wood. Målet är att erbjuda högkvalitativa viner, personlig service och en rad oförglömliga gästupplevelser. GlenWood har utvecklats från grunden sedan starten 1984 och idag säljer man sina viner både på den inhemska marknaden och internationellt. Egendomen har 25 hektar vinstockar från vilka man producerar cirka 90 000 flaskor årligen.

https://www.glenwoodvineyards.co.za/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du