Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Pago Casa Gran Casa Benasal Tinto 2019

Vad tyckte du?

Pago Casa Gran Casa Benasal Tinto 2019

Ekologisk

Spanien, Valencia, 750 ml, 13,5%

Druvorna kommer från rankor med en ålder på minst 20 år som växer i sandig jordmån respektive vit lera. Varje druvsort fick både skalmacerera och jäsa separata rostfria ståltankar där jäsningen skedde med druvornas narturliga jäst och macereringstiden anpassades till respektive druvsort och den jord ···

Styckvis

119:-

/flaska
Låda (6 st)

119:-

/flaska, totalt 714:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Lamm
  • Fläsk
  • Vilt
  • Anka
  • Skogsfågel
Årgång

2019

Druvor

Monastrell, Garnacha Tintorera, Syrah

Smaknotering

Mycket fruktiga toner av blåbär, biggaråer och mogna röda frukter i både doften och smaken där den senare är silkeslen och frisk med en lång avsluting med nyanser av mogna frukter.

Drickes
2020-2023
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/51151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Perfekt till vilt-, rött- och rökt kött samt hårdostar.

Vinet

Druvorna kommer från rankor med en ålder på minst 20 år som växer i sandig jordmån respektive vit lera. Varje druvsort fick både skalmacerera och jäsa separata rostfria ståltankar där jäsningen skedde med druvornas narturliga jäst och macereringstiden anpassades till respektive druvsort och den jordmån som rankor växeri. Därefter så lagrades i betongtanker där de under några månader fick ligga med sin jästfällning.

Producenten

Pago Casa Gran egendom ligger 530 m.ö.h. i Les Alcusses, en skyddad dal vid foten av berget La Batida. Här har det producerats vin ända sedan 400 f.kr. 

 

På Pago Casa Gran så är fokus på två att producera viner av högsta kvalitet och ständigt förbättra sin egendom. Hela produktionen är sedan 2006 och sedan 209 certifierad på den högsta nivån av ekologiska standarder hos Delinat.

www.pagocasagran.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du