Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Pago Casa Gran Casa Benasal Blanco 2020

Pago Casa Gran Casa Benasal Blanco 2020

Ekologisk

Spanien, Valencia, 750 ml, 12,5%

Ny årgång av härliga Pago Casa Gran Blanco. En härlig mix av muscat och gewurztraminer.  Vinrankorna växer i egna vingårdar hos Pago Casa Gran, muscat i en jordmån av sandjord och gewurztraminer i vit lera. Efter skörd jäses druvorna  med den naturligt förekommande jästen. Vardera druvsort jäses sep ···

Styckvis

119:-

/flaska
Låda (6 st)

119:-

/flaska, totalt 714:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Skaldjur
  • Vegetariskt och sallader
  • Asiatiskt
  • Milda ostar
Årgång

2020

Druvor

Gewurztraminer, Muscat

Smaknotering

Doften är härligt inbjudanden med toner av exotiska frukter, passionsfrukt, mango, papaya och mandarin och lime. Smaken går i stil med doft och är generös, frisk och fruktiga i en lång avslutning.

Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Passar  till lätta rätter med fisk, vitt kött, rostade grönsaker eller milda ostar.

Vinet

Ny årgång av härliga Pago Casa Gran Blanco. En härlig mix av muscat och gewurztraminer.  Vinrankorna växer i egna vingårdar hos Pago Casa Gran, muscat i en jordmån av sandjord och gewurztraminer i vit lera. Efter skörd jäses druvorna  med den naturligt förekommande jästen. Vardera druvsort jäses separat i stora rostfria tankar och får ligga två månader på sin jästfällning.

Producenten

Pago Casa Gran egendom ligger 530 m.ö.h. i Les Alcusses, en skyddad dal vid foten av berget La Batida. Här har det producerats vin ända sedan 400 f.kr. 

 

På Pago Casa Gran så är fokus på två att producera viner av högsta kvalitet och ständigt förbättra sin egendom. Hela produktionen är sedan 2006 och sedan 209 certifierad på den högsta nivån av ekologiska standarder hos Delinat.

www.pagocasagran.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du